Het diner

Het is ook mogelijk om een diner te laten verzorgen op de kamer. Het diner wordt naar de studio gebracht, u kunt gewoon dineren aan de tafel in de studio of op het terras.

De kosten bedragen € 70,- voor twee personen.

Bij het verzorgen van het diner wij zoveel mogelijk gebruik van de groente, fruit, kruiden en bloemen uit onze eetbare siertuin en moestuin.

Op basis van onderstaande gerechten kunt u zelf het menu samen stellen. Heeft u specifieke wensen of bent u gebonden aan een dieet of allergie dan horen wij het graag. Uiteraard kunnen wij ook vegetarische of veganistische diner verzorgen.

Het menu

Knapperig brood met huisgemaakte kruidenboter.

HOOFDGERECHTEN

  • Runderstoofpotje met wortel, boterknol, wortelpeterselie, paddenstoelen en ontbijtkoek.
  • Kip in het pannetje met zuurkool, gekarameliseerde appel en saliejus.
  • Pompoen Wellington met snijbiet en paddenstoelen in bladerdeeg. 
  • Vis au papilliot (zalm, kabeljauw of roodbaars) oosters gemarineerd met paksoi en snijbiet.

*De hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en salade.

NAGERECHTEN

  • Hangop met gestoofd fruit (peer of appel) en notenkruimel.
  • Kaneelpudding met gegrilde appelringen en boerenjongens.

Wij raden u aan tenminste twee dagen van te voren door te geven of u gebruikt wenst te maken van een diner. In verband met privé-gelegenheden of andere werkzaamheden zijn wij helaas niet altijd beschikbaar voor het verzorgen van een diner.